Melvin

Melvin hos fotografen november 2007

Lite tillbakablickar ❤️ Melvin ❤ 20170212 den första tiden hos oss

Idag är det 11 år sedan du flyttade hem till oss. Jag är så tacksam att vi fick möjlighet att leva med dig. Det både jag och min man förundrades över var att det aldrig var något som du inte kunde. Första natten i ditt nya hem gick galant. Redan som liten sa du ifrån när du ville kissa, jag tror att du kanske kissade inne en gång som liten kille. Gå i koppel var inget konstigt. Aldrig förstörde du något. Ensamträningen hade aldrig behövts, du klarade allt utan att behöva träna. Tror att Sanna har haft få så stolta valpköpare, jag ringde så ofta att jag tycker hon borde tycka det var jobbigt och berömde dig, vår lille kille. Jag var så förundrad över att allt var så okomplicerat med dig, Sanna du sa alltid att han var så trygg i sig själv och ja det kom att prägla hela ditt liv, din trygghet. Redan som liten var du en filosof. Din svans vajade jämt och jag var så glad åt det och att den var så fin. 

Min mans underbara föräldrar hade lovat att ta hand om dig när vi jobbade. Min dåvarande chef sa att det kommer inte på frågan, han ska vara med sin matte minst det första halvåret, så du fick vara med mig på jobbet och det var verkligen en förmån.

Blir lycklig och rörd när jag tänker på dig som barnpassaren. Du är ju inte uppvuxen med barn i din närhet. Du älskade alla min mans föräldrars barnbarn men du och Elina som de ofta passade samtidigt som dig var det något speciellt med. Ni sov middag ihop och Elina läste sagor för dig. 
Ni två gick och la er tillsammans och du fick många gånger vara Elinas huvudkudde.

Husse har lyckats få två pussar av dig och jag har inte lyckats få någon....


Öronen ville resa sig, dina öron var aldrig klippta eller tejpade så jag satte kluddar i öronen för att du skulle få hängöron, tror inte jag hade behövt det såhär i efterhand.

Vi märkte tidigt att du verkade vara håröm så pälsen behövde du inte behålla så länge.

Det finns så mycket att minnas om dig, du gav oss många skratt...

MER KOMMER....

 

Melvin är vår första chinese crested. Om jag ska beskriva honom kort så blir det filosofen, han är världens underbaraste hund, tycker själv att han är lite över oss andra. Han har ett helt fantastiskt temperament.

 

Tack Sanna och Nille, Twice As Nice, för vår underbara Melvin (Matteus och Simon också) vi är så supernöjda med dessa pojkar.

 

Melvin heter Twice As Nice Incubus i stamtavlan, han är född 26 november 2005. Han är den av våra hundar som tar mest plats i sängen, han kan konsten att slappna av och bre ut sig.

 

 

Melvin på chinesecrested.no

 

Fotoalbum

 

Hälsostatus

PLL clear by default, test mormor, morfar, test far

Ögonundersökning: undersökt i Bärfendal 2009-01-29 av leg. vet. Viveca Mattesson

PRA: UA

Katarakt: UA

RD: UA

Glaskroppsfr.f.: UA

Patellastatus: 0/0 (UA) undersökt i Bullaren 2007-05-26 av leg. vet. Viveca Mattesson

Ögonundersökning: undersökt i Bullaren 2007-05-26 av leg. vet. Viveca Mattesson

PRA: UA

Katarakt: UA